Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Magnus Carlsson Live

19 juli | 18:00

Den 19 juli äntrars den stora scenen av ingen mindre än Magnus Carlsson! Magnus blev känd i slutet av 1980-talet som medlem i den populära svenska popgruppen Barbados.

Barbados hade flera hitsinglar under 1990-talet och blev en av Sveriges mest framstående popgrupper under den tiden. Magnus Carlsson var en central medlem i gruppen och bidrog till dess framgång med sin karaktäristiska röst och charmiga personlighet.

Efter Barbados-uppbrottet har Magnus Carlsson haft en framgångsrik solokarriär och har fortsatt att producera hits som ”Möt mig i Gamla Stan” och ”Lev Livet!”. Han har också deltagit i olika musikaler och TV-program och har etablerat sig som en av Sveriges mest älskade artister.

Magnus Carlsson är känd för sin energi, passion och engagemang på scenen och har en förmåga att få publiken att sjunga med och dansa till hans låtar. Han är en ikon inom den svenska underhållningsindustrin och hans konserter är alltid en festlig och minnesvärd upplevelse för fansen.

Kvällen till ära kommer vi även servera Magnus fantastiska viner i baren och har ni tur kommer Magnus själv servera just dig inifrån baren efter show!

Välj mellan Hamburgetallrik eller Räkmacka tillsammans med showbiljett.

Vin går att förboka i biljetten för att ha det kallt på bordet vid ankomst!

Insläpp: från kl. 18:00 med matbiljett Showstart: 20:00 Åldersgräns: 18 år, 13 år med målsman Längd på spelningen: ca 1 timma

Pris: Konsertbiljett inkl. middag 895:-

Bra att veta:

Parkering- Vår parkering med 90 platser finns ca 100 meter före vårt hotell. Det finns ytterligare platser vid Almö brygga. Vi uppmanar dock er till att åka kollektivt, busshållplats: Myggenäs korsväg. Det finns platser för rörelsehindrade att parkera inne vid eventhallen.

Båtplatser- Fria båtplatser finns i gästhamnen på Tjörnbro Arena

Biljetter- Alla måste ha en giltig biljett för att komma in på konsertområdet. Du får en bokningsbekräftelse när du genomfört köpet. Denna gäller som biljett och är därför viktig att hålla koll på. Biljetten kan ej avbokas.

Väskor & säkerhet- Det är inte väskförbud på detta evenemang men väskor större än 21×30 lämnas med fördel hemma för snabbare inpassering. Väskor kommer slumpvist kontrolleras vid inpassering.

Föremål som får stanna hemma- Det är inte tillåtet att medföra paraplyer, campingstolar/stolar, gåstavar, glasflaskor, burkar, mat & dryck, vassa föremål, husdjur, Professionell ljud- eller bildinspelningsutrustning.

Boende- Vi rekommenderar er att bo i ett av våra bekväma rum som du kan boka här: www.boka.tjornbroarena.se 5 minuter från oss finns också härliga Stenungsbaden – du kan boka rum här: https://www.stenungsbaden.se/hotellrum-goteborg/?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMI4db5t5z5hQMVQmaRBR0vCwkOEAAYASABEgKqsPD_BwE Camping finns också i närheten på Almöns Camping: https://almonscamping.se/

 

Detaljer

Datum:
19 juli
Tid:
18:00
Evenemang Kategorier:
,
Webbplats:
https://secure.tickster.com/zwz4pcjvwfawxx7

Arrangör

Tjörnbro Arena
Telefon
0304-66 12 90
E-post
info@tjornbroarena.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Tjörnbro Arena
Almön 50
Myggenäs, 471 61 Sverige
+ Google Map