Restaurang Tjörnbron

Matupplevelser med hänförande utsikt över Hakefjorden.

Restaurang Tjörnbron

Den första av restaurangerna på Tjörnbro Arena är redan öppen. Till Restaurang Tjörnbron kan du åka mitt på dagen och välja något gott från lunchmenyerna, en för vardagar och en för helger. Årstidernas olika naturscenerier och den fantastiska utsikten över Hakefjorden får du alltid på köpet. Restaurangen har öppet 7 dagar i veckan.

Vid sidan av detta är restaurangen öppen för bokningar av både mindre och större sällskap; allt från familjemiddagen, bröllop och födelsedagar till uppvaktningar och minnesstunder. För grupper som är ute på bussresor och som vill äta lunch hos oss rekommenderar vi varmt en förhandsbokning, mejla restaurang@tjornbroarena.se.

Fler restauranger och matställen är på gång:
  • För evenemang med mat i eventhallen kommer Arenarestaurangen, som ligger i direkt anslutning, att ha plats för 250 matgäster + 600 personer i eventhallen + oändligt med personer på vår utomhusarena…
  • Vid sidan av de båda stora restaurangerna ska de kulinariska upplevelserna på området förgyllas av foodtruckar med varierande utbud och av caféer. Mera om detta presenteras när planerna blivit mer detaljerade.
Restaurang Tjörnbron

Kontakta oss

Restaurang Tjörnbron
471 61 MYGGENÄS

Telefon: 0304-66 15 45

​E-mail: restaurang@tjornbroarena.se