mountainbike
Trampolinpark & Camps

Hoppa högt, sväva fritt och känn lyckan.

Hoppa högt, sväva fritt och känn lyckan. På trampolin stärker vi kroppen samtidigt som vi tränar balans, motorik och kroppsmedvetenhet. Slipa på din back flip, spana in nya tricks, känn gemenskapen, ha kul!

Är studsmatta och trampolin samma sak? Nope, du kommer att förstå när du testar…

Klicka på “Boka” och välj sedan DATUM i kalendern på nästa sida för att se tillgänglighet och priser. Om vädret är bra kommer trampolinparken att öppnas under påskhelgen.

Priser

Aktuella priser och bokningsbara tider hittar du här.

För medföljande vuxen eller barn som ej hoppar tillkommer ingen kostnad.

 

Öppettider

Trampolinparken har öppnat för säsongen 2024. Se aktuella tider här.

Varför en trampolinpark?
Idén kom ifrån att det bara finns massvis av inomhustrampolinparker så varför inte göra det utomhus istället. Parken är designad och drivs av vår samarbetspartners Alternativ Aktivitet som är briljanta på att få vem som helst i flow och rörelse.

Övrigt

Tänk på att trampolinparken har höga höjder och mycket studs. Därför är det mycket viktigt att lyssna på och följa instruktionerna av guiderna på plats.

Vid hoppning utanför receptionens öppettider gå man direkt till Trampolinparken vid ankomst.

Summercamps

 Tänk er ett läger på 3 dagar för barn & ungdomar där vi lockar bort deltagarna från sina skärmar och in i naturen och aktiviteternas värld. Att ta ett steg tillbaka, bort från alla distraktioner och lära känna sig själv. Att ge ungdomar verktyg och guidning för att kunna stärka deras självkänsla och självförtroende. 

 Varför? 

Skolidrotten och föreningslivet har svårt att konkurrera med sociala medier och dataspel för att få ungdomarna fysiskt aktiva. Det här lägret ska vara ett komplement för att ge verktyg och guidning till ett rikare aktivt liv. ldag är det endast 1/4 av alla ungdomar som når upp till rekommendationerna för daglig fysisk aktivitet. Det är vårt ansvar att ge dem verktyg till ett hälsosamt & hållbart liv. 

”Vi tar leken på största allvar!”

 Hur? 

Byt ut skärmtiden mot fysisk aktivitet & roliga utmaningar. 

Få hjälp & guidning av mentorer som leder workshops inom olika områden som: 

+Rörelseglädje 

+Närvarande/andning  

+Kroppskontroll/kroppskännedom 

+Friluftsliv

+Och mycket mer!

Läs mer om och boka våra olika Summercamps på nedan länkar.