Smaker från Bohuslän

Mat för alla magar

När du bor på Tjörnbro Arena kan du välja på flera restauranger av olika karaktärer. Lokala råvaror och närproducerat är en röd tråd i allt vi gör.

Arenarestaurangen

Nyrenoverad restaurang med lounge och uteservering i anslutning till poolområdet. Här serveras frukost och lunch till både små och stora superhjältar. Sedan avrundas dagen med en smaklig meny anpassad efter våra lokala råvaror. Arenarestaurangen förser också våra stora evenemang med mat och dryck. För aktuella öppettider se det gula flikarna.

Restaurang Tjörnbron

Några minuters promenad från Arenan, med majestätiskt läge vid den ikoniska bron, ligger Restaurang Tjörnbron. Här serveras lunch med hänförande utsikt över Hakefjorden. Gott om platser både inne och ute. För cyklister och MC-åkare är det ett perfekt stopp på vägen med stor och gratis parkering. Restaurang Tjörnbron är också ett populärt utflyktsmål för bussresor. Du kan också abonnera för att fira bröllop, dop, födelsedagar, student och minnesstunder.

Öppettider
Måndag-fredag kl 11.30-14.30. Samt för beställning övriga tider.

RÖR EJ

DENNA VISAS EJ, RÖR DEN EJ

Öppettider restaurangerna

Arenarestaurangen

Denna restaurang öppnar upp med mer löpande öppettider i samband med påsken. Dessa öppettider kommer presenteras senare under våren. Under tiden är Arenarestaurangen öppen under evenemang, event, konferenser och till förbokade grupper.

Restaurang Tjörnbron

Öppet måndag till fredag mellan kl. 11.30-14.30. Övriga tider vid förbokning.
Menyer och annan matnyttig information finner du på Restaurang Tjörnbrons hemsida.

Restaurang Lilla Brattön

Denna restaurang öppnar upp med fasta öppettider i samband med säsongsstart under juni månad. Fram tills dess kan ni förboka restaurangen och konferenslokalerna för grupper, bröllop och tillställningar.
Läs mer om Restaurang Lilla Brattön på deras hemsida.

Önskar du boka Arenarestaurangen, Restaurang Lilla Brattön eller Restaurang Tjörnbron för ex. grupper eller konferenser mailar du oss på bokning@tjornbroarena.se.

 

 

Några ord från vår F&B manager

MATTIAS ANDERSSON,
FOOD & BEVERAGE MANAGER PÅ TJÖRNBRO ARENA

Vem är du?

-Jag är kock i grunden, uppvuxen på Tjörn där jag nyligen övertagit släktgården tillsammans med min fru och tre barn.

Var kommer ditt matintresse ifrån?

-Matlagning har alltid fascinerat mig. Minns att jag gjorde min första kokbok när jag var 7 år.

Vad driver dig i köket?

-Att göra det jag älskar och brinner för: råvaran, teamkänslan och möjligheten att vara kreativ. Att överträffa gästernas förväntningar är det bästa som finns!

Vilka är ambitionerna för Tjörnbro Arenas restauranger?

-Vi strävar efter lokala råvaror, rena smaker och näringsanpassning. Och vi älskar utmaningen att servera mat i olika miljöer, från bankett med vita dukar till klippor under bar himmel.

Har du någon personlig favorit?

-Just nu, tveklöst den öppna ugnen i bakstugan hemma på gården.

Eventhall

Vägg i vägg med Arenarestaurangen ligger Eventhallen med plats för 650 personer. 330 sittande gäster i bankettdukning vid runda bord.

Poolbaren

Du behöver inte lämna poolområdet när magen kurrar! Poolbaren serverar wraps, smoothies, kulglass, svalkande drycker m.m. Öppnar upp i maj/juni. Glass finns att köpa i receptionen.

Restaurang Lilla Brattön

Upplev skärgårdsidyllen på Lilla Brattön. Här kan du äta och dricka gott på vår nyrenoverade restaurang. Stor uteservering vid havet med magisk solnedgång. På ön finns också badplats med hopptorn, bastu, Äventyrsgolf och glasskiosk Charterturer och färja enligt tidtabell. Gångavstånd från Tjörnbro Arena till båtbryggan.

Restaurangen på Lilla Brattön öppnar upp för allmänheten i början av juni. Grupper eller konferenser är varmt välkomna att kontakta oss för att abonnera.