Hotell på Tjörnbro Arena

Hos oss finns mjuka sängar och fluffiga täcken

Här finner du ditt boende vid havet på Tjörn i Bohuslän.
Vårt boende har vi delat in hotelllägenheter i tre olika kategorier utifrån dess läge och standard. Alla är utrustade för att skapa en god natts sömn samt ett skönt och praktiskt häng.

PS. glöm inte att upptäck alla olika aktiviteter och upplevelser som vi kan erbjuda under din vistelse hos oss.

Basickategorin Play and Away självhushåll är boendenivån för dig som prioriterar våra aktiviteter, att vara utomhus men ändå sova gott. I dessa lägenheter finns det tre sovrum med våningssängar och gott om förvaring, kök samt dusch/toalett. Om man vill hålla nere boendepriset kan man själv avgöra om man vill ha det bäddat eller inte.  

Standardkategorin Seaside Delight självhushåll är en perfekt bas för gänget som älskar att utforska.
Varje boende har två sovrum med en queensize säng och en våningssäng, badrum och fullt utrustat kök.
Lägenheterna i kategorin Seaside Delight, har har under våren 2023 fått en ansiktslyftning men är inte helrenoverade. Önskar du addera frukost, handdukar och bäddset så gör du det med tillvalsprodukter.
Panoramautsikten över havet kan göra vilken säl som helst avundsjuk.
Utanför boendebyggnaden finns en generös gräsyta med utemöbler och grill.
Första parkett för att se den röda solen sjunka ner i horisonten!

Premiumkategorin Nature’s Haven passar den som vill ha en extra touch av lyx. Lägenheterna är helt nyrenoverade och extra rymliga. Här får du tre sovrum med två queensize sängar och en våningssäng, badrum och kök i smakfull design. I denna kategori ingår sängkläder och handdukar samt schampoo och tvål.

Vissa av hotelllägenheterna bjuder på utsikt över havet, andra har lummig inramning av skog och berg. Äventyret väntar på en armlängds avstånd.