Inspiratör

Vår metod för att hitta och utveckla de mest oslagbara idéerna

Innovatörerna och inspiratörerna blir handplockade och mycket viktiga för arenans utveckling.

Inspiratörerna representerar både träning och outdoor men också våra kommande målgrupper. Tillsammans står de för en mix av barnfamiljer, elitidrottare, amatörmotionärer, friluftsmänniskor, eventarrangörer och liknande.

Urvalet av de här personerna gör vi noggrant med hjälp av en process som bland annat viktar samverkansmöjlighet, segmentet de verkar inom, drivkraft på marknaden, ambitioner, kreativitet och egna nätverk.

Under uppbyggnaden och utvecklingen av arenan kommer inspiratörerna vara djupt involverade. En av de frågor som de ska jobba med och svara på är:

Om du får helt fria händer att utveckla en plats där du och dina vänner, familj med flera skulle vilja hänga, träna och träffa vänner: Vad skulle du då bygga och utveckla?

Det är med svar på frågor av det här slaget som vi skapar Arenan.

Vem skulle inte vilja få möjligheten att få frågan och sedan faktiskt få vara med att skapa detta?

Förutom äran att vara med i utvecklingen får varje inspiratör också tillgång till arenans produkter för egen träning och för att kunna nyttja dem till exempelvis egna PT-timmar eller gruppträningar. Några av innovatörerna kommer också finnas som aktörer med sina produkter och tjänster på Arenan.

Våra inspiratörer

Namn: Helen Wikmar
Familj: Barnen Simon, Frank och Sid samt mannen Anders
Bor: Göteborg
Eget mål: Skadefri och må så bra som möjligt
Om Helen: Med en enorm energi och livsglädje sprider Helen vikten av att röra på sig utifrån sin egen förmåga och lust. Att deltaga är viktigare än att hela tiden vinna och prestera. En bra ambassadör för barn, unga och vuxna helt enkelt.
Läs mer om Helen:  My first ironman

Namn: Ida B. Olsson
Familj: Barnen Charlie och Stella samt mannen Daniel
Bor: Båstad
Eget mål: ”Må så gött jag kan så ofta jag kan”
Om Ida: En kvinna med en stark drivkraft och medkänsla, som är en närvarande mamma och fru, som har en smittande glädje av att få deltaga istället för att vinna, som ger mer än hon tar och som ser vikten av att barn & ungdomar finner rörelseglädje utifrån sina egna förutsättningar. 

Ida tillsammans med dottern är även grundare av konceptet Minirunners som vi kommer att få förmånen av att ta del av på Tjörn under nästa år.

Läs mer om Ida: Damernas Värld

Namn: Martin Kössler
Familj: Ja
Bor: Kullavik
Eget mål: Kommer snart…
Om Martin: I över tre decennier har Martin varit verksam och innehaft ledande positioner inom Outdoorvärldens leverantörssida. Bl.a. inom bolag som Haglöfs, Scandinavian Outdoorgroup, Bergans of Norway och Gore & Associates.  Så med en enorm erfarenhet, engagemang, ödmjukhet och klokhet kommer Martin vara en viktig pusselbit och inspiratör för att lyfta Tjörnbro Arena och Bohusläns outdoorsatsning in i framtiden. 

Läs mer om Martin: Huginbiz

Namn: Mattias Hoppe
Familj: Ja
Bor: Uddevalla
Eget mål: Mitt långsiktiga mål är att fånga upp de barn och unga som inte kommer i kontakt med fysisk aktivitet och ge dem verktyg till att upptäcka sin rörelseglädje.
Om Mattias: Med en bakgrund som idrottslärare och elitidrottare inom wakeboard drivs nu Mattias av enormt engagemang och kall för att skapa förutsättningar för att barn och unga skall komma i rörelse.

Tillsammans med kollegorna Oskar och Timmy driver Mattias företaget Alternativ Aktivitet. En på riktigt viktig verksamhet där lek, inspiration, mod, rörelse, självkänsla, acceptans och trygghet mixas till en enorm kraft som alla borde få ta del av.

Läs mer om Mattias: Alternativ Aktivitet, Om Mattias driv och engagemang – Youtubefilm

Inom kort presenterar vi fler inspiratörer och innovatörer som ska vara med och skapa Arenan

Idérika inspiratör

För att kunna utveckla den bästa arenan för träning och outdoor i Norden samverkar vi med de allra mest idérika inspiratörerna. Läs mer

Handplockade aktörer på plats

De aktörer som vårt arenaråd handplockar, blir de som ser till att det kommer att sjuda och bubbla av aktiviteter på Arenan. Läs mer

Bli en extern aktör

Som godkänd extern aktör får du bland annat använda de resurser som finns på Arenan för att hålla evenemang eller ta hit en grupp. Läs mer

Engagerade produktpartnerns

Att några av branschens främsta leverantörer och starkaste varumärken är med oss är en extremt stor fördel.  Läs mer

Samverkande lokal partner

Vi tänker: Ett bättre utbud ger en starkare destination. Är du en blivande lokal partner till oss? Kom in och fika eller hör av dig!  Läs mer

Vill du jobba hos oss?

Känner du redan nu att du passar in hos oss? Hör av dig direkt! För dig som vill vänta: Spana in jobben som vi utlyser i närtid.  Läs mer