Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Energi och mysjogg med Ida B Olsson

5 april | 15:00

Välkommen till Tjörnbro Arena den 5 april med en ryggsäck (innehållande baddräkt och handduk) iklädd träningskläder och dina skönaste springskor. Här välkomnas du med en energigivande smoothie av vår peppiga personal och ingen mindre än Ida B Olsson som är grundare av konceptet Mysjogg. Ni springer en härlig runda tillsammans för att sedan ta båten över till Lilla Brattön. Här väntar en vedeldad bastu och möjlighet till kallbad. Kvällen avslutas med en gemensam middag på arenan – AW med Mysjogg helt enkelt!

För dig som bor över väntar en skön natts sömn i fluffiga täcken. På lördag startar vi dagen på bästa sätt med ett cirkelpass, morgonyoga och en välförtjänt frukost.

Program:

Fredag 5 april
15:00 Samling, smoothie och incheck
15:30 Mysjogg
16:30 Båttur till Lilla Brattön för Kallbad o bastu
19:00 Middag

Lördag 6 april
07.00 Cirkelpass i vårt nya träningscenter
07.45. Yoga ca 30 min
Frukost, chill, avfärd

Allt detta ingår:
Energigivande välkomstsmoothie
Mysjogg med Ida B Olsson
Båttur till Lilla Brattön
Bastu och kallbad
Middag
Cirkelpass i vårt nya träningscenter med Ida B Olsson
Frukost
Morgonyoga
Mängder av Instagrammoments

Bor du i närheten och önskar vara med på eventet? Inga problem! Boka här.

Pssst…Vill du bli Minirunners coach? Ida håller i en utbildning med certifiering på arenan samma dag. Anmälan via denna länk.

Mer info om Minirunners
Den 6 april kommer en av våra inspiratörer Ida B Olsson och hennes barn Stella och Charlie som står bakom konceptet MiniRunners till Tjörnbro Arena för att hålla en utbildning till alla er som vill leda och guida barn och andra föräldrar i löpspåret.
Vi välkomnar en vuxen och ett barn för att gå utbildningen över en halvdag och sedan ta med sig konceptet hem till Din ort.
*Pris: 600sek för 1 vuxen och 1 barn
*Ingår: Kursen, en arbetsbok med en hel passbank samt ett diplom som certifierad MiniRunners Coach! Även en t-shirt med vår logo till dig och ditt barn. Samt fika!

Plats

Tjörnbro Arena
Almön 50
Myggenäs, 471 61 Sverige
+ Google Map