Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Lev mer! En dag i rörelse, stillhet och naturupplevelse

4 maj | 09:00 - 14:30

Välkommen till en dag att uppleva livets olika tempo genom kroppen. Genom upplevelse och närvaro i kropp, själ och natur kan det bli lättare att navigera livet. Precis som naturen har livet sina vackra skiftningar. Låt oss ta vara på dem.

Våren och försommaren bjuder på strimmor av hopp och en längtan att förvalta energi som samlats och förankrats under vintern. Nu växer vi i egen takt men också tillsammans.

9.00-9.15 Välkommen
9.15-10.00 ”Flow – Release – Restore: tid att växa”
Ett träningspass som inleds med yogainspirerad rörlighet (flow), övergår till kondition och styrka med egen kroppsvikt (release) och avrundas med avslappning (restore). Övningarna är enkla och repetitionerna många. Närvaro är ledordet.
10.00-10.30 lätt fika, tid till ombyte & samtal
10.30-11.45 ”Vila för att spira”
En yogaklass med fokus på att varva ner, få perspektiv, återhämtning och landa i att ju mindre du gör desto mer får du. Klassen innehåller slow flow, yin och yoga nidra (guidad avslappning). Välkommen att vila för att spira!
12.00-13.00 Lunch
13-14.30 Promenad, naturmeditation och avslut
Vi går längst hav och skog med paus för reflektion. Ta med en liten skrivbok och penna i fickan. Vill du tar du ett dopp i havet innan dagen rundas av.

Platserna är begränsade. Det finns mattor på plats men ta gärna med egen om du har. Beroende på väder och vind kan träningen och yogan vara inomhus eller utomhus med havet som granne. Du behöver inga förkunskaper och kan anpassa efter dina förutsättningar, kom som du är!

Vi håller till på fantastiska Tjörnbro Arena precis vid den ikoniska bron. Vill du bo kvar över helgen? Kika gärna in deras utbud, kanske tar du med dig familjen som sysselsätts med annat under tiden. På Tjörnbro Arena finns flera olika boendemöjligheter.

Dag & tid: Lör 4 maj kl 9.00-14.30
Plats: Tjörnbro Arena
Pris: 890 kr

Anmälan: Maila johanna@alvin.nu, svar tillbaka bekräftar din plats med info om betalning via faktura eller swish. Inga återbetalningar görs men du kan överlåta din plats.

Välkommen!

10% av intäkten går till Miljonmissionen, en insamlingsstiftelse som arbetar för att främja rörelse hos barn och unga.

Arrangör

Johanna Alvin
Telefon
0736-387 166
E-post
johanna@alvin.nu
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Tjörnbro Arena
Almön 50
Myggenäs, 471 61 Sverige
+ Google Map