Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Pop Up! Prova på Biohacking och livsstilsoptimering under långfredagen

29 mars | 11:00 - 16:00

Pop Up! Prova på Biohacking och livsstilsoptimering under långfredagen på Tjörnbro Arena.
Biohacking eller som vi väljer att kalla det, livsstilsoptimering innebär att man gör allt som står i ens makt för att tillgodose kroppens fysiska och psykiska behov, allt från kost och rörelse till sömn och värdet av naturens krafter.
Biohacking är inget extremt, det handlar helt enkelt om att lära sig hur kroppen fungerar och försöka tillgodose dess behov.
Ibland tar man till tekniska hjälpmedel för att uppnå detta, som tex i Sverige när bristen på solljus och att gå barfota i naturen är extremt begränsat under många månader av året vilket har en stor psykisk och fysisk påverkan för människan. Vår aktör Life Is Awesome sätter på långfredagen upp sin Biohacking mottagning som normalt sett finns i Stora Höga, som en Pop-Up där du kan se och pröva den senaste tekniken i världen kring mänsklig optimering, tex kommer det finnas en tryckluftskammare, rödljuspaneler, pemf-mattor, meditationsverktyg och isbad, samtidigt som Alexandra och Patrik gärna berättar och tipsar om vad just du skulle kunna göra för att optimera ditt mående och energinivåer!
Varmt välkommen in i eventhallen under långfredagen på en spännande inblick i framtidens hälsooptimering som redan är här! (Vill du prova tryckluftskammaren kostar det 500 kr, betalas på plats). 

Details

Date:
29 mars
Time:
11:00 - 16:00
Event Categories:
,

Organizer

Life Is Awesome
Email
patrik@lifeisawesome.se
View Organizer Website

Venue

Tjörnbro Arena
Almön 50
Myggenäs, 471 61 Sverige
+ Google Map