Event

Oslagbara kombinationer för aktivitet inom- och utomhus

När Tjörnbro Arena är fullt utbyggd kommer de fysiska arenorna utomhus och inomhus att vara färdigbyggda. De ger perfekta förutsättningar för mängder av aktiviteter och de bidrar i mycket hög grad till att skapa en unik plats för träning, outdoor och chill.

Redan nu står dörrarna öppna för blivande partner och testevenemang.

Vill du känna av miljön på riktigt innan hela anläggningen är färdig? Då står vår nybyggda eventhall till förfogande för dig som blivande partner eller för ett testevenemang. Allt som allt kan du ta 1000 kvm i besittning. Du får en fullt utrustad lokal med scen, ljud, ljus, lastportar och restaurang i direkt anslutning för 600 personer.

I direkt anslutning till eventhallen bygger vi en utomhusarena på 110×120 meter. Här finns gott om parkeringsplatser och utrymme för foodtruckar, duschar och toaletter. Till detta kan du lägga xx kvm vild natur med klippor, skog, strand och hav. Möjligheterna är näst intill oändliga och ytorna kan anpassas till exempelvis sportevenemang, mässor, utbildningar, konserter, produktlanseringar, friluftsaktiviteter och bankettmiddagar.

Kom och titta, hoppa, sitt, spring och känn. Vi går igång på att bolla idéer och älskar utmaningar. Välkommen till Tjörnbro Arena!