Var med på resan

Vi vill utveckla arenan tillsammans

Tillsammans med aktiva familjer. vardagsmotionärer, världsledande atleter och profiler inom tränings- och outdoorsegmentet skapar vi nordens bästa arena.

Handplockade aktörer, väljs utifrån vår partnerskapsmodell som viktar faktorer som bland annat professionalism, ambitioner, nätverk, nyfikenhet och drivkrafter.

Bygger anläggning utifrån reseanledningarna och därefter appliceras boende och mat. All denna utveckling sker med hjälp av branschens ledande profiler.

Vi som har utvecklat idén till vad den är idag, är övertygade om att satsningen på utomhusaktiviteter med inriktning på träning och outdoor ligger helt rätt i tiden. Träning, outdoor och chill har dessutom en långsiktig framtid. Alltfler människor ser om sin livsstil. Då behövs en anläggning som året runt levererar hållbara, innovativa och kompletta lösningar. Ett resmål med attraktivt innehåll, hög kompetens och ett helhetstänkande som sträcker sig från första bokningen, via första återbesöket och vidare framåt i tiden. En plats att återvända till – om och om igen.

Strategiskt sett kan platsen knappast kan vara bättre. Redan i det närmaste och primära upptagningsområdet finns en miljonpublik.

Paraplyorganisationen ägs och drivs av Tjörnbro Arena som kvalitetssäkrar produkter och tjänster. Vi äger också stugor och lägenhetshotell. Andra delar av anläggningen, som bland annat restauranger, eventhall och aktiviteter kommer att drivas av  utvalda partners.

Affärsmodellen är inspirerad av koncept som NK: Ett varumärke etableras kring fastighets- förvaltning, försäljning och kommunikation och starka aktörer hyr in sig på plats. Vi bygger upp en infrastruktur med fastigheter och aktivitetsplatser på området och hyr sedan ut ytorna till de bästa aktörerna i landet.

Tjörnbro Arena äger varumärket och svarar för dess kvalitetssäkring. Tillsammans med de bästa aktörerna får vi extremt goda möjligheter att bygga ett varumärke som ger styrka åt både anläggningen som helhet och åt de enskilda företagen som samarbetar på området. Samverkan ger stora synergier för alla inblandade parter eftersom de kan dra nytta av varandras styrkor, resurser, produkter och dragkraft på marknaden. Gästerna och deras familjer kan även ta del av vårt ”totalliving concept” när de är på arenan. ”Vi förenar det bästa av de bästa på en och samma plats.”