upplevelser och träning på Tjörnbro Arena
Upplevelser & träning

Bohusläns skönaste basecamp

Här etablerar vi en enorm bredd och variation av aktiviteter. Du och dina vänner, familj, och kollegor kan utöva er favoritaktivitet. Samtidigt kan ni alltid hitta nya spännande upplevelser; på land på inom vår anläggning, i havet intill, eller i området utanför själva arenan.

Hos oss kan du få upplevelser i naturen med kajak, vandring eller cykel eller exempelvis träna inom funktionell träning, swimrun och yoga.

En plats för alla

Alla har behov av rörelse i olika former – helst i kombination med frisk luft i en inspirerande miljö. Det gäller dem som bara vill ta en spontan promenad, umgås med familjen eller träna. Allt utifrån sina egna förutsättningar.
Att förutsättningarna varierar människor emellan är något som vi tar fasta på i utvecklingen av Tjörnbro Arena. Vi brinner för att skapa en meningsfull plats där både barn och vuxna kan få frisk luft, ha kul och röra på sig oberoende ambitionsnivå, oavsett mentala, fysiska och ekonomiska förutsättningar Vi fokuserar aldrig på prestation, var och en deltar utifrån sina egna förutsättningar.

Porten till Bohuslän

Arenan breder ut sig vid foten av den ikoniska Tjörnbron. Ett basecamp, ett nav, en språngbräda ut till kustbandets alla äventyr.
Utforska närområdet med Skärhamn, Pater Noster, Klädesholmen, Mollösund och Kärringön. Eller gör en dagstur till Smögenbryggan, Grebbestad, Fjällbacka och Koster, allt inom bekvämt avstånd.

I vår reception och mottagningscenter finner du en butik med kvalitativa kläder och utrustning för köp och uthyrning. Bl.a. med märken som Tenson och CLN Athletics.