Event

Oslagbara kombinationer för aktivitet inom- och utomhus

Tjörnbro Arenas fysiska arenorna utomhus och inomhus finns i storlekar för alla grupper. De ger perfekta förutsättningar för mängder av aktiviteter och de bidrar i mycket hög grad till att skapa en unik plats för träning, outdoor och chill.

Önskar du mer information eller vill komma förbi oss för en visning av alla våra faciliteter? Kontakta oss då direkt på 0304-661290 eller bokning@tjornbroarena.se.

En plats att mötas och utvecklas på

Vår nybyggda eventhall till förfogande för dig som blivande partner eller för ett evenemang. Allt som allt kan du ta 1000 kvm i besittning. Du får en fullt utrustad lokal med scen, ljud, ljus, lastportar och restaurang i direkt anslutning för 600 personer.

Förutom eventhallen finns det flertalet andra konferens- och möteslokaler.

I direkt anslutning till eventhallen finns en utomhusarena på 110×120 meter. Här finns gott om parkeringsplatser och utrymme för foodtruckar, duschar och toaletter. Möjligheterna är näst intill oändliga och ytorna kan anpassas till exempelvis sportevenemang, mässor, utbildningar, konserter, produktlanseringar, friluftsaktiviteter och bankettmiddagar.

Till detta kan du lägga en enorm yta med vild natur med klippor, skog, strand och hav. 

Kom och titta, hoppa, sitt, spring och känn. Vi går igång på att bolla idéer och älskar utmaningar. Välkommen till Tjörnbro Arena!